Scénáristka Guinevere Turner, jedna z tvůrkyň slavného snímku Americké psycho z roku 2000, připravuje svůj další film. A opět se v něm bude vraždit. Její nejnovější film totiž ponese název Saint Clare, zaměří se na mladou katolickou vysokoškolačku, která však svou víru v boha pojme trochu odlišným způsobem. Začne totiž mít vražedné choutky, které přirozeně může utěšit pouze tím, že někoho připraví o život. Pod jejím městečkem se navíc skrývá jakási tajemná hrůza, která se pomalu dere na povrh. Snímek bude založený na románu od Dona Roffa s názvem Clare at 16. Roff už také chystá pokračování, které má vyjít v roce 2023. A ano, trochu to zní jako Dexter s nadpřirozenými prvky.

Hlavní roli by si měla zahrát modelka a herečka Bella Thorne, která si už jednu pobožnou postavu náchylnou k vraždám zahrála v hororové komedii Chůva na zabití z roku 2017. Kromě ní by se ve snímku měla objevit i herečka Rebecca De Mornay. O režii se zas má postarat Mitzi Peirone, která v roce 2018 představila světu svůj poměrně bizarní horůrek Braid. V kombinaci se stylem Guinevere Turner nás proto se vší pravděpodobností čeká opravdu dost divoká jízda.

Natáčení bude probíhat především v Kentucky, mezi hlavní výkonné producenty patří Cassian Elwes, Seth Needle, Mark Damon, Tamara Birkemoe, Veronica Radaelli, Tom Culliver, Nadia Redler, Dave Sereny a Jere Hausfater.

Datum oficiálního uvedení do kin ale zatím ještě stále neznáme.