Všichni se určitě shodneme na tom, že velkofilm Avengers: Endgame zakončil jednu velkou MCU éru. Nyní se marvelovský univerz nachází ve čtvrté fázi, ve které se objevuje celá řada nových hrdinů, co navážou na odkaz hrdinů předešlých. Bohužel ne všechny postavy z toho vyvázly se zdravou kůží. To je i případ Nataši Romanovové (Scarlett Johansson), jedné z původních členek Avengerů, která se obětovala, aby mohli hrdinové získat jeden z Kamenů nekonečna. Nebylo to však naposledy, co jsme Natašu viděli. Ještě letos s ní vyšla sólová marvelovka Black Widow, která nám nastínila příběh nejen její minulosti, ale i její rodiny. Posléze se ale zdálo, že už budeme muset dát Nataše navždy sbohem. Nebo snad ne? 

Podle serveru Deadline se šéf Marvelu Kevin Feige sešel se Scarlett Johansson, aby s ní mohl jednat o jakémsi „tajemném projektu". Je tedy možné, že by se ještě do MCU světa vrátila? To by bylo poměrně překvapivé nejen z toho důvodu, že je její postava zcela nepochybně mrtvá, ale i kvůli nedávné rozepři se studiem Disney. Herečka totiž studio zažalovala, protože film Black Widow vypustilo simultánně jak do kin, tak i na službu Disney Plus, čímž přišla o několik milionů dolarů. A i když se nakonec studio dobralo s herečkou ke kompromisu, je i tak poměrně překvapivé, že by Johansson kývla na další MCU projekt tak rychle. Taktéž je ale i možné, že herečka bude v onom tajemném projektu sehrávat ,,pouze" roli producenta, přičemž do role Nataši se tak už nevrátí.

Samozřejmě zatím není vůbec známo, o jaký projekt se přesně jedná. O tom se můžeme jen dohadovat. Mnozí fanoušci se ale domnívají, že by mohla být součástí filmu, případně nějakého marvelovského seriálu, ve kterém bude hrát přední roli její sestra Yelena, která je v podstatě takovou novodobou generací Černé vdovy. Rozhodně je více pravděpodobné, že se bude jednat o nějaký flashback, případně přízrak. K žádnému vzkříšení docházet nebude. Na další informace si tak budeme muset počkat.