Na vlnách internetu se nedávno objevil trailer kanadského hororu Anything for Jackson od Justina G. Dycka, který již brzy odkryje temná zákoutí exorcismu. Zvrhlý snímek z dílny studia Vortex Productions se v průběhu podzimu objevil na několika festivalech, kde si zejména u hororových nadšenců vysloužil nadprůměrná hodnocení. Nyní opouští velká filmová plátna a míří na VOD.

Hororový příběh se točí okolo vysloužilého lékaře Henryho a jeho ženy Audrey. Poté, co jejich jediný vnuk Jackson tragicky zahyne během autonehody, unese starší pár těhotnou ženu, aby mohl následně provést „reverzní exorcismus“ v naději, že se tak duše mrtvého chlapce vrátí zpět mezi živé. Tento zdánlivě sympatický pár v pokročilém věku však brzy zjistí, že Jackson není jediným duchem, který se vlivem jejich počínání ocitl na povrchu Země.

Přečtěte si také: Krvavý horor You're Not Alone v oficiálním traileru

Během několika okamžiků začíná závod s časem a boj o holý život doprovázen krví a křikem, který tentokrát nepřehluší ani motor sousedovy sněhové frézy. Atmosféra filmu tak odrazí zvrácené užití černé magie, satanistické rituály a mrazivou hranici toho, kam až jsou truchlící lidé kvůli lásce a ztrátě svých blízkých schopni zajít.

A kam až je schopna zajít americká streamovací platforma Shudder? Tuto otázku by si měli klást především tuzemští diváci, protože právě na ní se snímek objeví již 3. prosince 2020. V hlavních rolích se představí Sheila McCarthy, Julian Richings a Konstantina Mantelos.