Ještě před několika hodinami kolovali zvěsti o tom, že herec Jason Momoa by se mohl stát členem rozsáhlé rodiny filmové série Rychle a zběsile. Nyní už ale víme, že tyto zvěsti byly pravdivé. Oficiální twitterový účet celé značky vydal příspěvek, ve kterém oznamuje, že Momoa se v nadcházejícím desátém díle skutečně objeví. Podívat se na něj můžete níže. A i přestože samotný scénář ještě není dospaný, začalo se šuškat o tom, že představitel Aquamana by si mohl v desátém díle zahrát hlavního záporáka. To však ještě není potvrzené, tudíž na podrobnější informace si budeme muset ještě počkat. Oproti jeho dalším rolím by to ale byla poměrně zajímavá změna, Momoa totiž proslul hraním především kladných postav. Kromě Aquamana totiž hrál klaďáky například i v Duně, seriálu See a v novodobé verzi Barbara Conana z roku 2011. 

Přesné informace o ději zatím nejsou k dispozici, ale film by měl být rozdělený na dvě části, přičemž by měl uzavřít celou hlavní dějovou linii z předešlých dílů série. Nicméně pokud si říkáte, proč celá série už dávno neskončila, tak odpověď lze nalézt v samotném box officu jednotlivých filmů. Rychle a zběsile patří mezi komerčně nejúspěšnější filmové série všech dob. Sedmému dílu z roku 2015 se dokonce podařilo celosvětově vydělat přes 1,5 miliard dolarů, což z něho činí desátý nejúspěšnější film všech dob. Ani devátý díl z minulého roku si nevedl vůbec špatně, tomu se podařilo vydělat přes 762 milionů, díky čemuž se jedná o jeden z trháků roku 2021. Není proto divu, že studio Universal se celé série jen tak vzdát nechce. 

Obě dvě části ,,finálového“ dílu zrežíruje Justin Lin, který již několik filmů ze série natočil. Ve snímku se tak objeví staří známí z prvních dílů, kterými jsou Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris a Sung Kang. Diesel chtěl do desátého dílu dostat i Dwayna Johnsona, ale ten s tím Diesela poslal do… někam. První části desátého dílu se každopádně dočkáme 19. 5. 2023.