Vin Diesel prostřednictvím svého Instagramu přivítal do rodiny slavné filmové série Rychle a zběsile dalšího člena. Bude jím oscarová herečka Brie Larson, která především proslula za své ztvárnění Captian Marvel v MCU. Není však známo, v jaké se přesně objeví roli, nicméně je možné, že ztvární postavu zápornou. Podle Diesela by od ní také měli fanoušci očekávat něco překvapivého, po čem ale také zároveň toužili. Co přesně to však znamená, je ve hvězdách. Herečka, jež v roce 2016 získala Oscara za povedené drama Room, se tak přidává k dalším nováčkům série, mezi které také patří Daniela Melchior, představitelka Ratcatcher ze Sebevražedného oddílu od Jamese Gunna, a Jason Momoa, jenž by měl patrně ztvárnit hlavního padoucha filmu. 

A jedno je jasné, bez zbytku staré dobré „rodiny“ by to zkrátka nebyl opravdový díl Rychle a zběsile. Své ikonické role by si tak měli zopakovat herci jako Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster a Sung Kang. Údajně se také můžeme těšit na herecké legendy jako Helen Mirren, Kurt Russell, Jason Statham a Charlize Theron. A i přestože bude vždy celou slavnou filmovou sérii podporovat, Dwayne Johnson dal jasně najevo, že se do ní už nevrátí. Což náležitě zklamalo Vina Diesela, se kterým však na place řešil několik konfliktů. 

Desátý díl Rychle a zběsile má být rozdělený na dvě části, které mají celou sérii řádně uzavřít. Očekávat bychom tak měli opravdu velkolepé finále. Oba dva filmy opět zrežíruje Justin Lin, který natočil nejenom díl předešlý z minulého roku, jenž vydělal přes 726 milionů dolarů, ale také díly jako Tokijská jízda, Rychle a zběsile 5 a Rychle a zběsile 6. Přesné informace o ději však zatím známé nejsou. Produkce obou částí by měla být spojená, přičemž pokud vše půjde dobře, premiéry části první bychom se měli dočkat 19. 5. 2023.