V desátém díle úspěšné filmové série Rychle a zběsile 10 se patrně dočkáme další hvězdy. A to zatím ještě vycházející. Tou by měla být portugalská herečka Daniela Melchior, která na sebe upoutala pozornost Hollywoodu po svém účinkování v Sebevražedném oddílu od Jamese Gunna, kde ztvárnila postavu The Ratcatcher, anti-hrdinku, jež dokáže komunikovat s krysami. Podle informací od The Wrap zatím herečka s producenty o neznámé roli pouze jedná. Není však ještě známo, koho v desátém díle, jenž má celou dlouholetou filmovou sérii uzavřít, ztvární. Pětadvacetiletá herečka v minulosti působila především ve svém rodném Portugalsku, kde se objevila ve filmech jako Černý zápisník a Parque Mayer.

Mezi další nováčky série také patří Jason Momoa, který by měl v desátém díle ztvárnit záporáka. Vin Diesel chtěl původně na palubu dostat i Dwayna Johnsona, nicméně ten svůj návrat zásadně odmítl. Mezi ním a Dieselem totiž rozhodně žádné přátelské pouto už není. Tvůrci a sám Diesel chtějí celou sérii zakončit s opravu velkou parádou, proto se plánuje, že desátý díl bude rozdělený na dvě části. A jelikož značka Rychle a zběsile už dlouhodobě spolehlivě v kinech vydělává, je rozhodně jasné, že i obě dvě části vynesou pořádnou škváru. Už jen také z toho důvodu, že oba dva filmy budou propagovány jako „epické“ zakončení celé série. Zatím nejúspěšnějším snímkem značky je sedmý díl, který vydělal přes 1,5 miliard dolarů, čímž si zajistil desáté místo v kategorii nejvýdělečnějších filmů všech dob. 

Slušně si vedl i díl devátý z minulého roku, který zas vydělal přes 726 milionů. Obě dvě části desátého dílu by měl zrežírovat veterán série Justin Lin. Kromě Diesela se ve filmu dočkáme i herců jako Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Michelle Rodriguez a Charlize Theron.

Oficiální premiéra je zatím stanovená na 19. 5. 2023.