Mnoho fanoušků už netrpělivě vyhlíží třetí díl nejlepšího marvelovského hláškaře Deadpoola, který je sice skutečně na cestě, ovšem příliš informací o něm venku není. Nyní však projekt zaznamenal obrovitánský update. Ryan Reynolds, který samozřejmě Deadpoola ztvární i ve třetím díle, na svém Twitteru zveřejnil příspěvek, jenž odhaluje režiséra, který se o třetí díl postará. Bude to člověk, který s Reynoldsem v minulosti pracoval hned na dvou velkých projektech – Shawn Levy, režisér akční komedie Free Guy a dobrodružné sci-fi Projekt Adam. Příspěvek tak odhaluje plakát, na kterém jsou kromě Deadpoola i zbylé dvě Reynoldsovy postavy ze zmíněných filmů, Adam Reed a Guy. Prohlédnout si ho můžete níže. 

Není žádným tajemstvím, že Levyho filmografie se z převážné části skládá z komedií. Ne všechny ovšem byly vyloženě zdařilé, například americká verze Růžového pantera z roku 2006 velký úspěch u diváků a kritiků rozhodně neslavila. Pak ale přišla na scénu dobrodružná rodinná komedie Noc v muzeu, které se podařilo vydělat až přes 574 milionů dolarů. Na základě jejího působivého úspěchu následně vznikl nejen druhý, ale později i třetí díl, přičemž obě pokračování si komerčně taktéž nevedly vůbec špatně.

Levy také zrežíroval pár epizod ze všech vydaných sérií seriálu Stranger Things, jehož čtvrtá a poslední řada se již pomalu blíží. Bude proto zajímavé sledovat, nakolik kvalitně Levy povede komiksový snímek, který je spíše pro dospělejší publikum. 

Mnoho lidí už v minulosti předpokládalo, že by se ke třetímu Deadpoolovi mohl upsat právě Shawn Levy. Ryan Reynolds ještě před týdnem však nic potvrzovat nemohl. Ale jak se zdá, Levy se konečně s producenty dohodl, tudíž nyní mohl jít herec s pravdou ven. Teď už se jen musíme modlit, aby výsledný film stál za to.

Je podle vás Shawn Levy pro Deadpoola 3 tou správnou volbou?