,,Come on, Barbie, let's go party!“

Před dvěma měsíci se nám konečně ukázala Margot Robbie na první fotce v roli sladké panenky Barbie ze stejnojmenného očekávaného filmu, tudíž fanoušci přirozeně čekali na to, až se také ukáže její slavná polovička, kterou je samozřejmě Ken. A jak se zdá, fanoušci se konečně dočkali, protože přednedávnem vyšla nová fotka z filmu, která nám Kena ukáže v celé kráse. Prohlédnout si ji můžete níže. Kena si zahraje sympaťák Ryan Gosling, přičemž musíme říct, že mu ona role sedne jako ulitá. Také to vypadá na to, že Ken pojede především módu z osmdesátek, což je vidno z jeho džínové vesty a kalhot. A samozřejmě musí být vidět i boxerky, na kterých je jeho jméno, to je přece jasné! 

Gosling a Robbie se tak stanou hlavními protagonisty ve filmu, který se zaměří na život nejslavnější panenky na světě. Oba dva jsou na Oscara nominovaní herečtí veteráni, kteří si v Hollywoodu dodnes udržují značnou popularitu. Navíc jsou také oba považováni za jedny z nejatraktivnějších tváří filmového průmyslu, není tedy divu, že jim přistály do klína právě takové role. Stále se však neví, o čem přesně nadcházející snímek bude. Údajně by ale měla být Barbie „vyhnána“ ze svého růžovoučkého světa, protože pro něj byla až příliš dokonalá. Proto se vydává za velkolepým dobrodružstvím do světa pravého. Očekávat bychom ale měli údajně chytrou komedii, která svým divákům má nadělit „věc, o které nevěděli, že ji chtějí.“ Tak to aspoň řekla Greta Gerwing, která se postará o režii.

Jednu z primárních úloh si také zahraje Will Ferrell, ten by zas měl ztvárnit šéfa hračkové společnosti Mattel. Greta Gerwing se kromě režie postarala také o scénář, se kterým ji ještě pomáhal její partner Noah Baumbach, což je také ostřílený filmař. Ten byl nominován na cenu Akademie za snímky Sépie a velryba a Manželská historie. Takže žádný strach, na první pohled se může zdát, že film bude trapnou komedií, ale mají ho v rukou opravdu velice schopní a talentovaní filmaři.

Ve snímku se taktéž dočkáme herců jako Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Hari Nef, Issa Rae a Michael Cera.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 7. 2023.