Russell Crowe je sice slavným oscarovým hercem, ale nemnoho lidí ví, že už má také zkušenost s režírováním. Už za měsíc nám tak přestaví svůj nejnovější film jménem Poker Face, ve kterém zároveň ztvární hlavní roli. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na technologického miliardáře a hráče pokeru jménem Jake Foley (Crowe), který pozve do svého honosného sídla v Miami skupinku svých dobrých přátel z dětství. Důvodem je samozřejmě velká hra pokeru, kterou pozvaní zkrátka nemohou odmítnout, protože díky ní mohou vyhrát až 25 milionů dolarů. Hosté však netuší, že ono pozvání je jedna velká past, kterou pro ně Jake vytvořil, aby se jim pomstil. 

Vyjde totiž najevo, že Jake veškeré hosty tajně otrávil. A pokud se budou chtít dožít rána, budou muset vyklopit veškeré tajnosti, které před ním skrývali. Čím přesně mu ale ukřivdili? To je zatím ve hvězdách. Následně se ale stane něco, s čím ani sám Jake nepočítal. Do jeho domu vtrhne skupinka ozbrojenců, která rozhodně nemá ani trochu dobré úmysly.

Jake tak bude muset své pomstychtivé chutě zkrotit a spojit se svými „přáteli“, aby nebezpečné útočníky odrazili. To však nebude vůbec jednoduché, protože hosté jsou stále otrávení, plus padouši využijí Jakeovu rodinu jako páku. 

Jedná se tak o druhý celovečerní film, který Russell Crowe zrežíroval. Tím prvním bylo historické drama Cesta naděje, které vyšlo v roce 2014. O scénář k Poker Face se postaral Stephen M. Coates, který má za sebou krimi thriller John Doe: Vigilante.

Dále se ve snímku představí herci jako Elsa Pataky, Liam Hemsworth, Jacqueline McKenzie, Daniel MacPherson, RZA, Matt Nable, Lynn Gilmartin a Benedict Hardie.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 11. 2022.