Studio MGM nám konečně nadělilo pořádný trailer na romantický horor Bones & All, který natočil talentovaný Luca Guadagnino, tvůrce překrásného oscarového snímku Dej mi své jméno z roku 2017. Na upoutávku, kterou doprovází píseň You Want It Darker od Leonarda Cohena, se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladičký pár, který tvoří Maren (Taylor Russell) a Lee (Timothée Chalamet). Oba dva jsou milující se a vraždící kanibalové, kteří se společně vydají na tisíc mil dlouhou cestu po Spojených státech. Ale i přes jejich nejlepší úsilí vedou všechny cesty zpět k jejich děsivé minulosti a ke konečné volbě, která rozhodne, zda jejich láska přežije jejich hrozivý a společností nepřijímaný zvyk. Maren musí ale zároveň zjistit, proč má potřebu zabíjet a jíst lidi, kteří ji milují. 

Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné předlohy od Camille DeAngelis, která vyšla v roce 2015. Bude se tak jednat o druhou spolupráci mezi výše zmíněným režisérem a Chalametem, který ve snímku Dej mi své jméno ztvárnil jednu z hlavních rolí. Ta mu dokonce následně vynesla i nominaci na Oscara. Nyní se tak mladá herecká hvězda a italský režisér opět sešli v dalším romantickém filmu o dospívání (byť tentokrát trochu krvavějším) podle uznávaného románu.

Kromě romanťáren má ale Guadagnino už také zkušenosti s hororovým žánrem, v roce 2018 tak světu představil například remake slavného snímku Suspiria z roku 1977, který se dočkal poměrně vřelých reakcí.

O scénář se postaral David Kajganich, jeden z tvůrců vynikajícího seriálu Teror z roku 2018. Je taktéž autorem scénářů k filmům jako Invaze, Pravdivý příběh a Oslněni sluncem. Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví herci jako Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, Chloë Sevigny a Francesca Scorsese.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.