Jeden by řekl, že život nerda je jedna velká legrace, zábava a bezstarostný život. A pokud máte střechu nad hlavou, jídlo a peníze, tak tomu doopravdy tak je. A přesně takoví lidé by se měli podívat na nadcházející anime Romantic Killer, jelikož téhle hráčce do života vletěla čarodějnice, která ji chce připravit o vše, co miluje.

S hlavní postavou Anzu většina s nás bude nejspíš souznět až moc, jelikož je blázen do videoher. Nějaký zájem ohledně módy? Neexistuje. Čas na nějakou lásku? Nezájem. Jediné, čemu dovolí ve svém životě vejít do jejího srdce, je čokoláda a její kočka. A přesně pro takové případy zde existují kouzelníci. Respektive malý žlutý tvoreček říkající si Riri navštíví Anzu a převrátí její život na jeden z dating simulatoru, aby našla ideálního chlapa. Co za to? Vzdá se videoher, čokolády a kočky. Vy byste to zvládli?

Nicméně anime vzniká na základech stejnojmenného díla od Wataru Momose, přičemž Netflix oznámil i herecké obsazení. Respektive hlavních protagonistek se ujaly Rie Takahashi a Mikako Komatsu. Samotné anime vyjde už 27. 10. 2022 na Netflixu.