V půlce podzimu minulého roku se vynořily zvěsti o tom, že se sympatický Adam Driver sešel s představiteli Marvelu, aby s nimi jednal o tajemné roli v chystaném MCU rebootu Fantastické čtyřky. Mnozí fanoušci se rázem začali domnívat, že Driverovi by mohla přistát k nohám role Doctora Dooma, který patří pro komiksovou ústřední čtveřici mezi nejvíce ikonické záporáky. Patrně to ale bylo především z toho důvodu, že herec už má zkušenosti s hraním maskovaných padouchů.

Ale podle posledních drbů, které zveřejnil server The Direct, vyšlo najevo, že Driver by nakonec mohl ztvárnit samotného Reeda Richardse alias Mr. Fantastic. Server uvedl, že Marvel zvažuje ještě několik dalších kandidátů, ale Adam Driver má podle všeho zatím největší šance. Zatím ovšem ještě není nic potvrzeného, tudíž je stále možné, že role nakonec připadne úplně někomu jinému. 

Pokud by se ale Driver skutečně stal jedním ze členů Fantastické čtyřky, bylo by poměrně zajímavé, kdyby se k němu přidala i Jodie Comer, o níž se šířily zvěsti, že by mohla ztvárnit Sue Storm alias Invisible Woman. Oba herci si totiž společně zahráli ve vynikajícím snímku Poslední souboj z roku 2021 od Ridleyho Scotta, přičemž kolem vztahu, který mezi sebou obě jejich postavy mají, se v podstatě točí celý příběh.

Ovšem ani u Sue Storm není stále jisté, kdo si ji nakonec zahraje. Těžko říct, kdy přesně se dočkáme nějakých pořádných odpovědí, protože premiéra filmu je stále poměrně dost daleko, respektive nás od ní dělí celé dva roky. Ale budeme doufat, že se alespoň nějaké věci v nadcházejících měsících vyjasní. 

O scénář k MCU rebootu Fantastické čtyřky se stará duo Jeff Kaplan a Ian Springer. I nadále se také počítá s tím, že režie se ujme Matt Shakman, jeden z tvůrců marvelovského seriálu WandaVision, který kvůli filmu odstoupil z výroby Star Treku 4.

Zcela původně měl reboot natočit Jon Watts, který je tvůrcem spider-manovské MCU trilogie s Tomem Hollandem. Kvůli kreativním neshodám s Marvelem ale následně celý projekt opustil.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 2. 2025.