Dočkali jsme se oficiálního traileru na nový psychologický thriller s názvem Hide and Seek, ve kterém se hlavní role ujme Jonathan Rhys Meyers. Ten si zahraje otce a manžela jménem Noah, kterému zemře jeho bohatý otec. Noah se proto pokusí vyhledat svého bratra, se kterým v té době neměl příliš dobrý vztah, aby se s ním mohl dohodnout o naložení s rodinným jměním, plus se mu také chce omluvit za křivdy z minulosti. Aniž by to však Noah tušil, jeho rodina skrývá temné tajemství, kterému následně bude muset přijít na kloub za pomoci řad záhadných stop, jež ho zavedou na děsivou cestu, na jejímž konci může navždy přijít o své milované. 

Z traileru můžeme vydedukovat, že Noah si žije šťastným rodinným životem. Když se však dozví o smrti svého otce, zároveň k němu také dojde informace, že není právoplatným dědicem jeho jmění. Tím má být právě jeho bratr, který se skrývá kdesi v Queens. A i přestože je od toho Noah odrazován, nakonec se svého sourozence pokusí vyhledat. Po jeho příjezdu do čtvrti ale rychle zjistí, že jeho bratr tu opravdu nemá zrovna nejlepší reputaci, plus jeden z jeho sousedů za záhadných okolností zmizel. Když následně kvůli tomu konfrontuje zbytek svých příbuzných, tak začne pomalu otevírat dveře na život ohrožující cestu. A jak se tak zdá, film bude mít z velké části i určitý hororový nádech, takže se možná připravte i na pár těch lekaček. 

O scénář a režii se postaral herec Joel David Moore, pro kterého to bude v pořadí již třetí natočený film. Kromě Meyerse ve filmu ještě uvidíme herce jako Jacinda Barrett, Sue Jean KimMustafa Shakir a Joe Pantoliano. Premiéra je stanovená na 19. 11. 2021.