Fanoušci dobrého rocku a hororů, zbystřete! Slavná rocková kapela Foo Fighters se přednedávnem pochlubila krátkým trailerem na svůj vlastní hororový film, který patrně vzejde přímo ze samotného pekla. Nese totiž název Studio 666. A jak je z traileru evidentní, čeká nás od začátku až do konce pěkně zběsilá a hrůzná jízda, kterou bude doplňovat řada ikonických písní kapely. Příběh nás zavede do spanilého domu v Kalifornii, kde se Foo Fighters budou snažit složit nové album. Jakmile ale Dave Grohl zmáčkne tlačítko nahrávání, dají se do chodu hrůzné a krvavé události, které mohou všechny členy kapely připravit o život. 

Co přesně bude členy kapely děsit, je zatím ještě ve hvězdách, ale zdá se, že trailer je plný odkazů na známé hororové série. Jmenovitě například Evil Dead, Hellraiser, Poltergeist a It. To však není moc překvapivé, členové kapely již v minulosti prohlásili, že velkou inspirací jim byly hororové snímky z osmdesátých a devadesátých let. A i přestože hrůza a děs budou hlavní náplní filmu, zároveň od něho můžeme očekávat i určitou porci humoru. Zajímavé na filmu je i to, že v onom domu, kde se bude celý příběh odehrávat, kdysi kapela nahrávala své album Medicine at Midnight. V té době byl ale Grohl skálopevně přesvědčený o tom, že v domě straší. Přesně to byl možná jeden z hlavních důvodů, proč film nakonec vzniknul. 

Ve snímku se nám představí všichni členové Foo Fighters, tedy Dave Grohl, Nate Mendel, Pat Smear, Taylor Hawkins, Chris Shiflett a Rami Jaffee. O režii filmu se postaral BJ McDonnell, který je například zodpovědný za některé hudební videoklipy kapely Slayers. Scénář si vzal na starost Jeff Buhler, ten zas například napsal novodobou adaptaci Řbitova zvířátek z roku 2019. Premiéry se dočkáme 25. 2. 2022.