Bratři Joel a Ethan Coenovi patří zcela bezpochyby mezi nejtalentovanější filmaře současnosti. A i přestože Ethan před lety oznámil, že s filmovým světem končí, aby se mohl naplno věnovat psaní divadelních her, tak se zdá, že jeho odchod do filmového důchodu příliš dlouho netrval. Navracející se Ethan Coen totiž chystá natočit sólo film podle scénáře, který sepsal společně se svou ženou Tricií Cooke. Název snímku zatím neznáme, ale údajně má jít o road movie komedii, která bude plná akce a sexu. Scénář už byl údajně napsán někdy kolem roku 2005, přičemž příběh by se měl zaměřit na dvě mladé ženy, které jsou na cestě z Philadelphie do Miami. Jedna z nich má být uspořádaná vzorňačka, druhá zas divoká party girl. A nyní už konečně víme, které herečky obě hlavní protagonistky ztvární.

V hlavních rolích by se měly objevit Margaret Qualley a Geraldine Viswanathan. Qualley, která je dcerou slavné herečky Andie MacDowell, se v počátcích své kariéry objevila ve filmech jako Správní chlapi, Sydney Hall a Death Note od Netflixu. Značnou pozornost na sebe ale upoutala v poslední tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu, kde ztvárnila postavu Pussycat, jednu ze členek kultu Charlese Mansona. Zazářila taktéž v seriálu Služka, který vyšel minulý rok.

Geraldine Viswanathan je Australanka, která se svou hereckou kariérou také začala relativně nedávno. Nejvíce se pravděpodobně proslavila díky seriálu Nebe s.r.o. z roku 2019, kde ztvárňuje postavu Alexandry Shitshoveler (Přísaháme, že si jména postav, díky kterým se obě herečky možná nejvíce proslavily, nevymýšlíme). Dále jsme ji mohli vidět ve filmech jako Špatné vychování, Hala a Galerie zlomených srdcí. 

Ve filmu by tak obě hrdinky měly během své cesty zavítat do nejrůznějších barů, přičemž se budou střetávat s všemožnými zvláštnostmi, které bros Coenos do svých filmů rádi dávají. V tomto případě bychom se měli těšit na jakéhosi hanebného senátora, useknutou hlavu v krabici na klobouky, záhadný kufřík a zhrzenou ex-přítelkyni. O snímek se starají společnosti Focus Features a Working Title.