Možná to bude pro některé překvapivé, ale Ezra Miller alias (polepšující se) Zhouba Havaje se v nejbližší době objeví nejenom v sólovce o Flashovi, ale i v připravovaném životopisném filmu Dali Land, o který se postarala oceňovaná režisérka Marry Harron. Tato kanadská filmařka, které už táhne na sedmdesátku, se patrně nejvíce proslavila díky známému snímku Americké psycho z roku 2000, který je zároveň jeden z nejznámějších filmů s Christianem Balem.

Svůj nejnovější snímek Dali Land tak představila na momentálně probíhajícím filmovém festivale v Torontu, na kterém si v rozhovoru pro Deadline vychvalovala spolupráci s naším problematickým představitelem Flashe a hlavním hrdinou našich Ezrovinek. 

Režisérka tak o Millerovi prohlásila, že je jedním z největších herců, s jakým měla tu čest pracovat, přičemž zároveň doufá, že mu bude poskytnuta potřebná pomoc pro jeho problémy s dušením zdravím.

,,Předvedl naprosto uvědomělý výkon. Choval se hodně profesionálně a ke všem velice mile. Na natáčení nebyly žádné potíže a ani známky o nějakých potíží. Tudíž bylo hodně rozrušující a hrozné číst o tom, co se stalo později. Doufejme, že se mu dostane pomoci s něčím, co zní jako velmi, velmi vážná přestávka.“

Nutno dodat, že produkce filmu začala ještě před dobou, kdy Miller začal blbnout na Havaji. Harron také v minulosti uvedla, že i přestože neschvaluje Millerovo chování, které zahrnovalo například útok na návštěvníka v baru, vloupání se do cizího bytu a grooming nezletilé dívky, zároveň pro ni nepřicházelo v úvahu, aby scény s hercem nechala z celého filmu odstranit.

Dali Land je unikátním a nezvyklým životopisným filmem, který se zaměřuje na příběh surrealistického malíře a grafika Salvátora Dalího. Ve filmu se dočkáme jeho dvou verzí. Jako mladíka, kde ho ztvárňuje právě Ezra Miller, a jako starce, kde se role umělce ujal legendární Ben Kingsley. 

Na scénáři s režisérkou pracoval i John Walsh, který se například podílel na tvorbě populárního seriálu Útěk z vězení. Snímek si odbyl premiéru na výše zmíněném filmovém festivalu, ovšem zatím nevíme, kdy přesně se dostane i do ostatních kin.

Ezra Miller se po své zběsilé cestě plné neprůstřelných vest, skákání z jednoho světa do druhého a konopných farem patrně konečně trochu uklidnil, přičemž nedávno měl dokonce schůzku s představiteli Warner Bros. Discovery, aby probrali budoucnost Flashe. Tomu jednu dobu hrozilo podobné úplné zrušení, které zastihlo i Batgirl, ale díky hercově spolupráci už toto nebezpečí pominulo...zatím.