V roce 2019 dorazila z filmového světa informace, že se bude o Elvisu Presleym, královi Rock ´n´ Rollu, točit biografický film. A ještě lepší novina byla ta, že se ho ujme australský režisér Baz Luhrmann, který je zodpovědný za snímky jako Romeo a Julie, Moulin Rouge a Velký Gatsby. Právě třetí zmíněný film z roku 2013 byl posledním snímkem, co režisér natočil. Takže doufejme, že nadcházející Presleyho filmový příběh, který by se měl jednoduše nazývat Elvis, bude comeback se vší parádou. Přednedávnem se nám navíc režisér na svém Twitteru pochlubil s menším teaserem, na který se můžete podívat níže. 

Pěveckou hvězdu si zahraje třicetiletý Austin Butler, který se především proslavil svým působením v dobrodružném fantasy seriálu Letopisy rodu Shannara. Vidět jsme ho ale mohli i v nejnovější tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu, plus ve skromné zombie jízdě Mrtví neumírají od Jima Jarmusche. Na scénáři spolu s Luhmannem spolupracoval i jeho dlouholetý kolega Craig Pearce, který režisérovi pomáhá už od dob jeho celovečerního debutu Tanec v srdci z roku 1992. Film nás tak nechá nahlédnout do poměrně divokého života, který Elvis vedl. Zavede nás do padesátých let, kdy Elvis svou pěveckou kariéru rozjížděl, přičemž by měl skončit někde v polovině let sedmdesátých, ve kterých pěvecká legenda nakonec zemřela. Čeká nás tak drama, řešení komplikovaných vztahů a samozřejmě hodně dobré muziky. 

Kromě Butlera uvidíme ve filmu i Toma Hankse, který si zahraje Elvisova enigmatického manažera. Dále se v něm představí herci jako David Wenham, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery, Luke Bracey a mnozí další. Původně jsme se snímku měli dočkat 3. 6. 2022, ale díky tweetu od režiséra nyní víme, že to bude nakonec až 24. 6. 2022. Zajdete se na Elvise podívat do kina?