S těmi životopisnými filmy o legendách hudebního světa se začíná opravdu přetrhávat pytel. A jak se zdá, měnit se to nebude, protože v budoucnu se dočkáme snímku o legendární britské hudební kapele Bee Gees, která patří mezi ty nejvýznamnější z 20. století. Skupina se skládala z bratrů Barryho Gibba, Robina Gibba a Maurice Gibba, přičemž vznikla v roce 1958. Skutečnou zlatou érou se ale pro ni stala 70. a 80. léta. Po smrti Maurice Gibba v roce 2003 se ale skupina na nějaký čas rozpadla. Barry Gibb, poslední žijící člen původního tria, bude tak zastávat úlohu výkonného producenta filmu. O režii se postará režisér John Carney, který se pravděpodobně nejvíce proslavil hudebním filmem Once z roku 2006, za nějž dostala rodačka Markéta Irglová Oscara za Nejlepší původní píseň, podělila se o něj i se zpěvákem Glenem Hansardem. 

O scénář filmu by se měl postarat veteránský filmař John Logan, který je dlouhodobým spolupracovníkem režiséra Ridleyho Scotta. Podílel se tak na scénářích k jeho filmům jako Gladiátor a Vetřelec: Covenant. Zcela původně měl snímek zrežírovat Kenneth Branagh a o scénář se postarat Ben Elton, nicméně kvůli nabitému programu museli oba filmaři od projektu vycouvat. O příběhu filmu zatím nic nevíme, ale rozhodně by nás nepřekvapilo, kdyby byl zasazený v druhé polovině 70. let, kdy skupina pracovala na svém albu Saturday Night Fever, do něhož spadá i jejich nejznámější a nejlegendárnější píseň Stayin´ Alive. 

Na filmu budou pracovat studia GK Films a Amblin Entertainment. Vydavatelským studiem by se měl stát Paramount, nicméně zatím nevíme, kdy přesně by mohl chystaný snímek vstoupit do kin. V budoucnu k nám také dorazí filmy o dalších hudebních legendách, mezi které patří například Elvis Presley, Bob Marley a Michael Jackson. Nedávno byly taktéž zveřejněny první fotky z nadcházejícího filmu Pistol, který bude pojednávat o slavné punkové kapele Sex Pistols.