Studio Universal Pictures se přednedávnem pochlubilo se zbrusu novým trailerem na filmovou adaptaci slavného bestselleru z roku 1991 jménem Redeeming Love od Francine Rivers. Zajímavé na tom může být zejména fakt, že romantické drama si vzal pod režisérský palec D. J. Caruso, kterému milostné filmy v minulosti příliš nevoněly. Je totiž tvůrcem snímků jako Maximální limit, Disturbia a xXx: Návrat Xandera Cage, tudíž bude rozhodně zajímavé sledovat jeho práci v žánru, se kterým tolik zkušeností nemá. 

Děj se bude odehrávat během kalifornské zlaté horečky v roce 1850. Zaměří se na dívku jménem Angel (Abigail Cowen), která je už od útlého mládí nucena vykonávat řemeslo prostitutky. Později však uprchne do Kalifornie, kde se však sama utápí v sebelítosti a zármutku. To vše se ale změní ve chvíli, kdy potká jistého Michaela Hosea (Tom Lewis). A jak už to v podobných příbězích bývá, jejich vztah přeroste v nefalšovanou lásku. Podle Cowen nás tak čeká krásný a inspirativní příběh, který bude zkoumat nitra velice komplexních charakterů. 

Na filmu spolupracovala i autorka původní knižní předlohy Francine Rivers, která především dohlížela na to, aby filmový scénář zůstal věrný její knize. Kromě výše zmíněných ve filmu uvidíme herce jako Logan Marshall-Green, Famke Janssen, Nina Dobrev, Eric Dane a mnohé další. Premiéry filmu se dočkáme 21. 1. 2022.