Už zítra premiéruje na Amazonu americký remake slavného rakouského hororu Dobrou, mámo, který původně vyšel v roce 2014. Pokud chcete menší ochutnávku, výše se můžete podívat na oficiální trailer. Amazon taktéž několik dní před premiérou vydal sérii nových fotek, které si můžete prohlédnout níže.

Pokud jste viděli rakouský originál, tak počítejte v podstatě s tím samým příběhem. Matka dvou devítiletých bratrů se ve venkovním domově zotavuje z nedávné plastické operace tváře. Kvůli komplikovanosti zákroku je ale matčina tvář téměř celá pod vrstvou obvazů. Oba dva chlapci tak začnou po čase přemítat, zda se pod nimi ve výsledku neukrývá někdo jiný. Rakouská verze tak byla působivou a pomalou podívanou, která se nespoléhala na lekačky a diváky děsila svou znepokojivou atmosférou. 

Americký remake se pokusí o něco podobného, ale už teď máme určité pochyby o tom, zda se mu to podaří tak dobře. Jelikož jde o remake, bude o to těžší napodobit onu unikátní atmosféru originálu, aby měla na diváky podobný účinek. Stejně tak je nutné zmínit, že vzhled matky obou bratrů, kterou v remaku ztvárňuje Naomi Watts, v člověku příliš velký pocit znepokojení nevzbuzuje. Ale uvidíme, třeba nás tvůrci příjemně překvapí.

Tvůrci každopádně prohlásili, že film by měl prozkoumávat zcela nová témata. Originál se podle nich více zajímal o tón a estetiku, zatímco jejich přepracování upřednostňuje charakter a psychologii.

O výsledku se každopádně budeme moci přesvědčit už zítra. O režii remaku se postaral Matt Sobel, který v roce 2015 debutoval se svým dramatem Take Me to the River. Taktéž se podílel na režii hororového seriálu Pomsta s chutí třešní, který vyšel minulý rok. Scénář si vzal na starost Kyle Warren. Celý remake vznikl pod dohledem Amazonu, přičemž dále by se v něm měli objevit herci jako Jeremy Bobb, Crystal Lucas-Perry a Peter Hermann.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 9. 2022.