Provozovatelé různých streamovacích služeb mají už roky ve zvyku na konci roku vydávat upoutávky, které mají nalákat na diváky na to, co jim hodlají nabídnout v dalších 12 měsících. Tento zvyk se nevyhýbá ani Disney+, a tak tu máme krátkou reklamu, která nabízí vůbec první pohyblivý pohled na hranou sérii Ahsoka ze světa Star Wars, Win or Lose od Pixaru, snímek Peter Pan & Wendy a hlavně na druhou řadu seriálu Loki od Marvelu.

Zatímco třeba Ahsoka nám nabídla jen letmý pohled na hlavní hrdinku v podání herečky Rosario Dawson, jejíž cestu předalekou galaxií stále vytyčuje hlavně producent Dave Filoni, z nových dobrodružství Lokiho varianty toho můžeme vidět o něco víc. Záběry se totiž nezaměřují jen na Toma Hiddlestona v jedné z historicky nejoblíbenějších rolí ve světě MCU, ale i na taktéž oblíbeného Owena Wilsona, který opět ztvární agenta Morbia.

A jak se naštěstí zdá, následky rádoby zvratu v samém závěru první sezóny nejspíš nebudou trvat dlouho, protože i v těchto letmých záběrech Loki a Morbius působí jako dvojka s právě takovou dynamikou, jaká tak skvěle fungovala v první řadě.

Ti, kteří vyhlížejí projekty Peter Pan & Wendy nebo Win or Lose, snad z těch několika letmých záběrů také budou schopni alespoň něco vyčíst. Pro úplnost se ale sluší zmínit, že upoutávka láká i na filmy a seriály, s nimiž jsme už měli tu čest, ať už jde o teasery, trailery nebo dokonce kinopremiéry. Znovu se tak můžeme podívat na třetí sezónu seriálového Mandaloriana, sérii Secret Invasion od Marvelu nebo druhou řadu animovaného seriálu Star Wars: Vadná várka. A ano, během roku 2023 samozřejmě na Disney+ dorazí i letošní MCU film Black Panther: Wakanda Forever.