Vánoce se pomalu blíží, listopad/november právě překročil svou polovinu a lidé potřebují v tomto hektickém období nějaké to odreagování. S tím by vám naštěstí mohlo pomoci nové číslo pravidelného měsíčníku Bart Simpson od nakladatelství CREW.

Jestli si vzpomínáte na zářijový/septembrový díl, tak jistě víte, že se Homer a Bart nechali inspirovat největším filmovým tvrďákem všech dob, McBainem. Kvůli této inspiraci se oba dva dostali do křížku se skutečným zločincem. A boj se zločinem nás čeká právě i v novém čísle.

Bart totiž skončí jako obžalovaný před školním soudem. Největší problém je, že jeho obhájcem je Ralph Wiggum. „Což mu tedy nedává moc velké šance na příznivý rozsudek.“ Navíc se do případu zapletou i chleboví bandité, kteří okradli nebohého Flanderse. „To znamená, že musí Homer vytáhnout ze svého šuplíku svůj superhrdinský kostým!“ Povede se mu zachránit situaci?

To se dozvíte v jedenáctém čísle měsíčníku Bart Simpson pro rok 2020. Komiks by měl být k zakoupení ode dneška 16. listopadu/novembra. Objednat ho můžete na eshopu nakladatelství CREW.