Co byste řekli na napínavý thriller s Avou a Voldemortem? Přesně jeden takový totiž dostaneme v podobě filmu The Forgiven, na jehož trailer se můžete podívat výše. The Forgiven vychází ze stejnojmenného románu Lawrence Osbornea z roku 2012 a vypráví příběh dvou bohatých Londýňanů, Davida a Jo Henningerových, mezi kterými to v poslední době není vůbec dobré. Oba dva už si příliš nerozumí, přičemž je stále více pravděpodobnější, že se uchýlí k rozvodu. Jejich cesta do Maroka je tak v podstatě určitým posledním pokusem o to, aby své manželství zachránili. Žádné krásné chvíle, během kterých by mohl opět zažehnou plamen lásky, je však nečekají.

Při jízdě marockou pouští na svatbu jejich kamaráda totiž srazí a zabijí jistého mladého chlapce. Vyděšený manželský pár se však nerozhodne okamžitě zavolat policii, místo toho vezmou tělo chlapce s sebou do domu jejich přítele. Pár se tak následně ve spolupráci s místními úřady snaží zakrýt svůj nešťastný zločin. Když ale chlapcova rodina dorazí hledat spravedlnost pro svého ztraceného syna, David a Jo budou muset čelit otřesným následkům svých činů. Nový trailer nám taktéž umožňuje nahlédnout do kontrastních světů celého filmu. Mimo jiné je z něj vidno, že onen bohatý přítel, kterého si patrně zahraje Matt Smith, začne mít s Jo určitý románek. Je tudíž jasné, že věci půjdou pro oba dva od desíti k pěti. 

O scénář a režii se postaral britský filmař John Michael McDonagh, který je zodpovědný za irské snímky jako Pomáhat a chránit a Kalvárie. V ústředních dvou rolích se představí Ralph Fiennes a Jessica Chastain. Dále si ve filmu zahrají herci jako Saïd Taghmaoui, Abbey Lee, Mourad Zaoui, Caleb Landry Jones a Ismael Kanater.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 7. 2022.