Legendární Tarantinův snímek Kill Bill, který vypráví příběh o pomstychtivé a krví zbrocené Nevěstě, je jediným režisérovým filmem, který byl rozdělený na dvě části. A příhodně zrovna u něho se spousta fanoušků dovolává toho, aby na něj Tarantino udělal volné pokračování. V průběhu let kolem tohoto nápadu Tarantino mnohokrát tak nějak nejistě kroužil, nikdy totiž nezamítl, že by třetí díl někdy natočil, ale zároveň fanoušky nikdy neujistil o tom, že se ho jednou dočkáme. Kolem roku 2012 začal být ale slavný režisér a scénárista více pesimistický, přičemž v jednom rozhovoru uvedl, že třetí díl asi nakonec nikdy nevznikne. Ovšem o jeho výrobě opět začal uvažovat až v posledních pár letech. 

Potvrzuje to i jeho účast na filmovém festivalu v Římě, kde byl dotázán, zda by jeho ,,poslední“ desátý díl mohl být třetí díl Kill Billa. Tarantino na to odpověděl velice stručně: ,,Proč ne!“ A i když tohle také není žádná záruka toho, že třetí díl skutečně jednou vznikne, pořád je to lepší, než kdyby místo toho takovou možnost zcela zamítl. Asi před rokem ale Tarantino sdělil, že si s onou myšlenkou pohrával v poslední době víc a víc. Dokonce o tom mluvil i se svou kamarádkou Umou Thurman, která ve filmu ztvárnila hlavní roli Nevěsty. Takže určitá naděje ještě stále existuje. 

Pokud by někdy případný třetí díl opravdu vznikl, už také dávno víme, o čem by byl. Děj by se tentokrát zaměřil na dceru Vernity Green, kterou Nevěsta zabila na začátku prvního dílu. Nyní již dospělá Nikkia by si umanula, že se Nevěstě pomstí za smrt své matky, přičemž by se jí dostalo tréninku od Sophie Fatale, bývalé pravé ruky zesnulé O-Ren Ishii, a slepé Elle Driver, která je jedinou přeživší z Komanda Zmijí. Velkou roli by filmu sehrávala i Nevěstina dcera BB, která by v té době už byla také dospělou ženskou. Ocenili byste třetí díl?