Dočkali jsme se oficiálního plakátu, synopse a oznámení data premiéry. Tudíž bylo jasné, že první trailer je už za rohem. A skutečně. Služba Hulu teprve nedávno vydala vůbec první upoutávku na nadcházející reboot Predátora, který ponese název Prey. Podívat se na ni můžete výše. A i přestože je trailer kratičký, naprosto přesně zachycuje, co nás ve filmu čeká. Jak už dávno víme, snímek Prey se bude odehrávat v roce 1719, přičemž se podíváme na americké Velké pláně. S hrozivým Predátorem tak budou bojovat indiánské kmeny, které si z plání udělaly svůj domov. Nečekejte tudíž žádné bouchačky, stateční indiáni se budou muset s ozbrojeným mimozemšťanem vypořádat za pomocí svých luků, šípů a oštěpů.

Hlavní hrdinkou se má stát mladá žena kmene Komančů jménem Naru. Jedná se nejenom a schopnou lovkyni, ale i zkoušenou bojovnici. Právě ona se vydá na nebezpečnou cestu, aby mohla vystopovat a zlikvidovat podivného vetřelce, který se potuluje po jejich území. Problém je však ten, že jeho arzenál zbraní je oproti lukům a šípům mnohem vychytanější. Mají tedy indiáni vůbec nějakou naději? Inu, rozhodně mají jednu velkou výhodu. Moc dobře znají každý kout země, o kterou budou s Predátorem bojovat. Bude to ale stačit?

Že vám to připomíná první díl s Arnoldem Schwarzeneggerem? Není divu, studio 20th Century Studios se netají tím, že série se má s tímto filmem vrátit ke svým kořenům, kde jí bylo nejlépe. Protože co si budeme povídat, zbytek predátorských filmů zas až tak oslnivý není. 

O režii filmu se postaral Dan Trachtenberg, talentovaný filmař, který natočil vcelku povedenou komorní sci-fi Ulice Cloverfield 10. O scénář se zas postaral Patrick Aison, jenž se zas podílel na tvorbě seriálů jako Kingdom, Jack Ryan a Treadstone. Ve snímku se dočkáme herců jako Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush a Julian Black Antelope.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022.