Na mezinárodním Comic-Conu v San Diegu se nezapomnělo ani na svět Marvelu. Už za několik týdnů se totiž dočkáme krátkého seriálu I Am Groot o nejroztomilejším členovi Strážců Galaxie. A na výše zmíněném festivale byl zveřejněn první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Celý seriál by se měl přirozeně odehrávat v době, kdy byl Groot roztomilým capartem, každá kapitola série by tak měla vyprávět o zcela odlišném dobrodružství. Baby Groota samozřejmě namluvil Vin Diesel. Žádnou super dlouhou podívanou ale nečekejte, série se bude skládat z pěti krátkých příběhů, jejichž délka by se měla pohybovat kolem patnácti minut. 

Jedna z epizod tak patrně bude vyprávět příběh o tom, kterak si Groot nechtěně znepřátelí skupinu jakýchsi drobných tvorů, kteří sice vypadají neškodně, ale ve skutečnosti jsou po zuby ozbrojení. Vše se ale v dobré obrátí ve chvíli, kdy Groot vyprdne list, což bohatě stačilo k tomu, aby z oné „super nebezpečné“ situace v klidu vyvázl. Údajně také můžeme očekávat epizodu, která se bude odehrávat během událostí druhého dílu Strážců Galaxie. A když už je o nich řeč, nutno dodat, že v jedné z epizod by se měl také objevit mýval Rocket, kterému opět propůjčí hlas Bradley Cooper. 

Na konci roku na nás také se Strážci čeká vánoční speciál, který částečně vydláždí cestu pro nadcházející třetí díl. O režii seriálu se postarala filmařka a animátorka Kirsten Lepore, která například pracovala na slavné animované sérii Čas na dobrodružství z roku 2010. Jedním z výkonných producentů se také stal sám James Gunn, režisér všech filmových Strážců Galaxie.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 8. 2022.