Po dlouhém čekání se mohli ti nejšťastnější z nejšťastnějších podívat na první ochutnávku pátého dílu Indiany Jonese. Má to ovšem jeden malý háček, jelikož tato úplně první ukázka byla odhalena na akci D23 2022. Což znamená, že pro nás obyčejné smrtelníky bude ještě chvilku nedostupná. To ovšem nebrání tomu popsat, co bylo viděno.

V samotné videu se Indiana Jones v podání Harrisona Forda prochází ulicemi pouštního města a přemýšlí o své minulosti. Také byl ukázán Mads Mikkelsen v nacistickém oblečení a Harrison Ford na koni projíždějící New Yorkem. Zatím není znám žádný oficiální název filmu kromě pouhého označení „Indiana Jones“. Během samotného promítání Fordovi ukápla nejedna slza, což je něco těžko uvěřitelného, když si vezmeme, o jak drsného muže se jedná. Mnozí z nás mohou doufat, že tento projev emocí v sobě uchovává velká očekávání od samotného filmu.

Tenhle kousek se začal natáčet už začátkem letošního roku a měl by uzavřít Indyho dlouhý příběh. Na starost si jej vzal James Mangold a podle slov jedné z hlavních hvězd, Madse Mikkelsena, se vrací k počátkům série.

Film by se měl na plátnech kin objevit 30. 6. 2023.