Po řadě menších ukázek a náznaků konečně přichází na řadu první trailer na připravovaný film Mortal Kombat. Jak se dalo očekávat, snímek je brutální (v souladu s krvavou videoherní sérií od NetherRealm Studios a Eda Boona) a nebudou v něm chybět známé postavy - Liu Kang, Sub Zero, Scorpion a Sonja Blade, kteří se vzájemně trhají na kusy. Vidíme také záblesky Shang Tsunga, Gora, Mileeny nebo Nooba Saibota.

Fanoušci se mohou těšit na některé z famózních fatalit, jako je například transformace Liu Kanga v ohnivého draka a srdeční zástava Kana. A ano, nechybí ani přitahovací hák Scorpiona.

Hlavním hrdinou filmu je Cole Young, zahraje si ho Lewis Tan. Cole je vyhořelým MMA zápasníkem, který se narodil se znaménkem ve tvaru Mortal Kombat symbolu na své hrudi. Díky němu se začne setkávat s ikonickými postavami z Mortal Kombat série.

Jako s prvním se setká s majorem Jacksonem "Jax" Briggsem, jenž nese stejné znaménko jako on. Ten mu poradí, aby co nejdříve vyhledal další ikonickou postavu Sonyu Blade, která mu pomůže na jeho cestě a představí ho bohu hromu Raidenovi, který Coleovi poskytne útočiště v jeho chrámu. Zde se také setká s dalšími bojovníky jako je Liu Kang, Kung Lao a Kano. Ti všichni v chrámu trénují na důležitý turnaj, v němž mají porazit nepřátele z Outerworldu.

„Když se poprvé setkáme s Colem, je na opravdu špatném místě,“ řekl Lewis Tan. „Nemá štěstí. Je jakýmsi vyhořelým bojovníkem MMA, který býval šampiónem, věřil v sám sebe a měl ve svou kariéru hodně nadějí. A všechno to šlo do kopru. Je to velmi zajímavé místo, kde může hrdina začít a myslím si, že na cestě Mortal Kombat a Colea, jenž objevuje, odkud pochází, jste seznámeni se všemi těmito dalšími ikonickými postavami a prvky, které všichni tak moc milují.“

Líbí se vám film? Mortal Kombat bude mít premiéru 16. 4. letošního roku na HBO Max a v kinech. Dostupnost u nás musí být ještě oznámena, jelikož HBO Max u nás ještě není spuštěno.