Již na jaře příštího roku se dočkáme třetího dílu Fantastických zvířat, o který se opět postaralo duo J. K. Rowling a David Yates. Film se bude oficiálně nazývat Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Přednedávnem jsme se tak dočkali i prvního teaser traileru, který nám pár scén z nadcházejícího filmu ukáže. Podívat se na něj můžete výše. Pokud si ale chcete ušetřit čas, přeskočte na „1:40“, kde teaser skutečně začne. První dvě třetiny celého videa se totiž skládají pouze ze scén ze série Harryho Pottera a předešlých dvou dílů Fantastických zvířat. I přestože nám toho teaser trailer neukáže mnoho, poprvé v něm uvidíme podobu zlého černokněžníka Grindelwalda v podání herce Madse Mikkelsena, který nahradil Johnnyho Deppa. 

Depp původně Grindelwalda ztvárnil v předešlých dvou dílech, ovšem po premiéře dvojky se na plné obrátky rozjela nechvalně známá kauza s jeho tehdejší manželkou Amber Heard, která ho obvinila z domácího násilí. Soudní spory a nelibost určité části veřejnosti následně udělaly své. Nakonec musel Depp z role odstoupit, přičemž hned poté se začalo pátrat po jeho náhradníkovi. Mnozí fanoušci se dožadovali toho, aby role připadla Colinu Farrellovi, který v prvním díle ztvárnil Percivala Gravese, amerického čaroděje, z něhož se nakonec vyklubal sám Grindelwald. Role však nakonec připadla oblíbenému dánskému herci Madsovi Mikkelsenovi, přičemž reakce na jeho obsazení byly více méně rozporuplné. Nový trailer nám ho tak na kratičký moment ukázal, přičemž se zdá, že Mikkelsenův známý černokněžník bude mít o něco civilnější podobu. 

Příběh třetího dílu se bude odehrávat ve třicátých letech, přičemž Albus Brumbál (Jude Law) a Mlok Scamander (Eddie Redmayne) budou muset opět spojit síly, aby zastavili i nadále se rozrůstající Grindelwaldovu moc. Ve třetím díle bude taktéž hrát určitou roli druhá světová válka, taktéž se v něm dočkáme lokací v Bhútánu, Německu a Číně. Pokud bude mít třetí díl filmové série úspěch, otevřou se mu vrata ještě pro dvě další plánovaná pokračování. Teaser taktéž láká na první plnohodnotný trailer, kterého se dočkáme již pozítří v pondělí. Oficiální premiéra je stanovená na 7. 4. 2022.