Také si ještě pamatujete na Nicolase Cage v roli Benjamina Franklina Gatese, který se ve filmové sérii Lovci pokladů například pokusil ukrást Deklaraci nezávislosti Spojených států amerických? A doufáte v další dobrodružný nášup? Tak přesně o to se stará Disney, ovšem s návratem Cage tentokrát nepočítejte, místo něho se v seriálové verzi Lovců pokladů dočkáme zbrusu nových postav. Na začátku měsíce jsme se konečně dozvěděli, že oficiální název seriálu bude znít National Treasure: Edge Of History. A nyní Disney vydal také kratičký teaser, na který se můžete podívat výše. Krátká upoutávka nám v podstatě pouze ukáže hlavní protagonistku jménem Jess Morales, kterou ztvární Lisette Olivera.

Ovšem pozor. I přestože Cageův Benjamin se v seriálu patrně neobjeví, jednoho starého známého z filmové série přece jenom uvidíme. Tím bude Riley Poole, technologický expert, kterého v seriálu opět ztvární Justin Bartha. Dále se dočkáme postav jako Ethan (Jordan Rodrigues), Jessin kamarád, který je do ní tajně zabouchlý, pak Liam (Jake Austin Walker), muzikant, jehož rodina se věnuje hledáním pokladů, následně také Oren (Antonio Cipriano), konspirační teoretik, jenž je bývalým klukem Jessiny nejlepší kamarádky (Zuri Reed), a v neposlední řadě také Ross (Lyndon Smith), schopný agent FBI.

Hlavní záporačkou seriálu se stane drsná Billie (Catherine Zeta-Jones), miliardářka, odbornice na starožitnosti na černém trhu a především lovkyně pokladů.

Podrobné informace o ději zatím neznáme, ale Jess se má vydat za nebezpečným dobrodružstvím, aby mohla odhalit tajemnou minulost své rodiny a zachránit prastarý poklad před zlými prackami. Na seriálu z velké části pracují stejní lidé, kteří se postarali i o filmové verze. Showrunnery a hlavními scenáristy jsou Cormac Wibberley a Marianne Wibberley, oba dva také zpracovali scénáře ke snímkům s Nicolasem Cagem. Určité epizody natáčí i Jon Turteltaub, původní režisér obou dvou filmů, k němu se však ještě připojila indická filmařka Mira Nair.

I přestože je první teaser venku, stále ještě nevíme, kdy přesně se seriálu dočkáme.