Na oslavu nového roku si Sony přichystala dárek pro všechny, co se těší na film Uncharted. Společnost zveřejnila čtyři fotografie z natáčení, aby nalákala na dobrodružství Toma Hollanda v kůži mladého Nathana Drakea. Dvě fotky už dříve sdílel Nolan North.

Zveřejněné snímky obsahují několik vodítek, které naznačují, na co se ve filmu můžeme těšit. Máme tady kříž zdobený klenoty, který zjevně slouží jako klíč k otevřené nějakého tajemství předků. Na další fotce je starověká socha. Zdá se, že jí chybí v ruce zbraň. Že by Nathan musel najít zbraň, umístit ji na sochu a tím něco odemkne? Na dalším snímku je stará mapa, jejíž střed označuje srdce Afriky, víceméně Kongo.

Přečtěte si také: Sony Pictures si pro nás připravuje řadu filmů a seriálů podle videoher

Jak příběh spojí tyto prvky do jednoho děje? To nevíme, ale víme, že film je prequelem série Uncharted od studia Naughty Dog a zaměří se na mladého Nathana Drakea. Kromě Toma Hollanda si v něm zahrají Mark Wahlberg jako mentor Victor Sullivan a v dosud neurčených rolích Antonio Banderas, Sophia Ali a Tati Gabrielle.

Jak už nějakou dobu víme, film byl dotočen a nyní se nachází v postprodukčních fázích. Premiéru by měl mít 16. 7. letošního roku, pokud všechno půjde podle plánu. Kromě Uncharted připravují v Sony Pictures další řadu filmů a seriálů podle svých her.