O připravovaném seriálu The Watch jsme tady několikrát psali. Oznámeno bylo jak herecké obsazení, tak změny v příběhu. Na pěti nových fotografiích můžeme vidět, že když tvůrci mluvili o tom, že to nebude přesná adaptace, tak nemluvili do větru. Možná spíše naopak. Snímky ve mně nevyvolávají pocit fantasy středověku, ani viktoriánské éry, do které knihy nakonec dospěly, ale spíše postapokalyptického světa. To už je však na posouzení každého z vás.

První obrázek nám ukazuje kapitána Sama Elánia (Richard Dormer) a seržantku Anguu (Marama Corlett), zřejmě na rutinní obchůzce v rušných ulicích Ankh-Morporku. Druhý obrázek ukazuje znovu a Anguu spolu s Pleskot Řiťkou (Jo Eaton-Kent). Na dalším obrázku vidíme Anguu spolu s novopečeným policistou Karotkou (Adam Hugill). Dále je pak nemesis noční hlídky Karcer (Sam Adewunmi).

Na posledním obrázku vidíme lady Sibylu Berankinovou (Lara Rossi). Ta v této verzi doznala asi největších změn a bude se zabývat bojem proti zločinu na vlastní pěst.

Scénář k seriálu píše Simon Allen (Tři mušketýři, Protiúder). První série bude mít osm epizod a premiéry bychom se měli dočkat ještě v roce 2020.