Tento projekt byl poprvé oficiálně odhalen trailerem z newyorského Comic Conu. Už z obrázku vám musí být jasné, že se jedná o superhrdinský seriál. Mark Grayson alias Invincible, však nepatří do Marvelu ani DC, ale spadá do univerza Image Comics. Od nich můžete znát například Kick-Asse, Spawna nebo The Walking Dead. A právě za posledním zmíněným, stejně jako za Invincible, stojí komiksový scénárista Robert Kirkman.

Příběh používá některá komiksová klišé jako je dospívání, nebo že "s velkou mocí přichází velká odpovědnost", ale na druhou stranu někdy zachází dál s násilím nebo realističtějším přístupem k negativním stránkám superhrdinského řemesla.

Nové informace o seriálu byly odhaleny na livestreamu, který slavil 18. výročí série. Během něj Amazon taktéž uvolnil klip, který naleznete výše. Víme, že seriál odstartuje 26. března prvními třemi epizodami. Dalších pět poté bude vycházet týdně, podobně jako tomu bylo například u druhé sérii The Boys.

V klipu můžeme vidět Markova otce Omni-Mana, kterému propůjčil hlas J. K. Simmons, jak dává svému synovi motivační proslov na téma nechtěné zodpovědnosti superhrdinů. Celý proslov dostává pochmurný podtón, když víme, že jeho život je vše, jen ne ideální a skrývá temné tajemství.

Vypadá to tak, že seriál bude pokračovat s dekonstrukcí superhrdinského žánru podobně, jako to dělá jeho hraný protějšek The Boys.