Zack Snyder se v poslední době rozhodně nefláká. Minulý rok nám nadělil hned dvě velkolepé podívané, režisérskou verzi Ligy spravedlnosti a netflixovou zombie jízdu Armáda mrtvých, ke které navíc chystá spin-off. Zároveň ale pracuje ještě na jednom velkolepém projektu. Tím bude sci-fi Rebel Moon, která momentálně vzniká pod dohledem Netflixu. O samotném ději toho však víme minimum, údajně se ale dočkáme určité kolonie na planetě daleko od Země, kterou začnou ohrožovat zlé armády jakéhosi tyrana. Kolonie tak vyšle na cestu mladou ženu, aby sehnala pro nadcházející válku spojence. Film tak vzniká v rámci dohody, kterou uzavřela Snyderova firma The Stone Quarry s Netflixem poté, co režisérova Armáda mrtvých zaznamenala na slavné streamovací platformě obrovitánský úspěch. 

Rebel Moon už tak nabírá na palubu poměrně slavné herce. K nejčerstvějším nováčkům patří Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher a Bae Doo-na. Hunnam se například objevil ve filmech Guye Ritchieho Král Artuš: Legenda o meči a Gentlemani. Hounsou je zas na Oscara nominovaný herecký veterán, který si zahrál v novodobých filmových klasikách jako Gladiátor, Constantine a Krvavý diamant. Raye Fishera zas zná každý, kdo viděl Ligu spravedlnosti, je totiž představitelem schopného Cyborga. A Bae Doo-na je zas úspěšná korejská herečka, která se objevila v seriálech jako Království zombie a Moře klidu. 

O režii sci-fi snímku se postará sám Zack Snyder, přičemž se scénářem mu pomůžou Shay Hatten a Kurt Johnstad. Oba dva už se Snyderem v minulosti spolupracovali. Hatten se podílel na scénáři k Armádě mrtvých a Johnstad zas k filmu 300: Bitva u Thermopyl. Výše zmínění se tak připojují k hercům, kteří jsou již součástí obsazení nějakou dobu. Patří mezi ně například Sofia Boutella, Jena Malone, Staz Nair a Sky Yang. Produkce by měla začít v pozdější fázi letošního roku. Film bude premiérovat exkluzivně na Netflixu.