Zdá se to neuvěřitelné, ale za necelý měsíc nám po opravdu velice dlouhé době skončí seriál The Walking Dead. To ale samozřejmě neznamená, že dáme celému milovanému zombie univerzu sbohem. Na jeho konec navážou totiž hned dva seriálové spin-offy, ve kterých se objeví řada známých postav. Tedy samozřejmě ty, které finále momentálně běžící jedenácté řady přežijí.

Mnoho fanoušků se ale nemůže dočkat návratu původního hrdiny celého příběhu, kterým je šerif Rick Grimes (Andrew Lincoln). Toho totiž v budoucnu uvidíme v jeho vlastní minisérii, jež naváže na události, kterých jsme byli svědky v deváté řadě. Návrat však nečeká pouze Ricka, ale i jeho lásku Michonne, která seriál opustila během desáté řady. 

A právě její představitelka Danai Gurira v rozhovoru pro Deadline prozradila, co od minisérie můžeme očekávat. Sdělila tak následující:

,,Je to hodně práce, opravdu hodně. Inu, bude to takový velkolepý milostný příběh. Milostný příběh mezi Rickem a Michonne, kteří, jak víme, byli spolu, ale následně od sebe byli rozděleni. Přesně o tom bude hlavní děj, o jejich cestě v zuřivém světě kolem nich.“

Nutno také připomenout, že se bude jednat o minisérii, takže žádný další epický seriál, který započne zcela novou éru, bychom pravděpodobně čekat neměli. Ale kdo ví. Příběh Ricka a Michonne by se zde tak měl zcela uzavřít. Dočkáme se ale happyendu? To holt uvidíme. Zcela původně tvůrci chystali Ricka vrátit do světa zombíků skrze tři celovečerní filmy, ale následně se rozhodlo, že minisérie bude lepší volbou.

Zatím nepojmenovaná minisérie by údajně měla mít šest epizod, ovšem zda bude následně v budoucnu ještě pokračovat, je zatím ve hvězdách. Na AMC+ by měla premiérovat někdy během příštího roku, tudíž bychom se v následujících měsících, kdy začne hlavní část produkce, mohli těšit na nějaké pořádné první fotky.

Andrew Lincoln se taktéž nedávno objevil na natáčení seriálového spin-offu o Darylovi, který se má odehrávat ve Francii. U mnoha fanoušků to tak vzbudilo otázku, zda se Ricka dočkáme i zde. Ale to se holt necháme překvapit.