Úchvatný fenomén Broadwaye se stává velkou filmovou událostí, kdy si držitel cen Tony, Grammy a Emmy, Ben Bent, zopakuje svou roli úzkostlivého středoškoláka, který touží po porozumění a sounáležitosti uprostřed chaosu a krutosti doby, jíž vládnou sociální sítě. Muzikál Milý Evane Hansene (v originále Dear Evan Hansen) se představil v oficiálním traileru od Universal Pictures.

„Přál bych si, aby všechno bylo jinak, abych byl něčeho součástí, a aby na čemkoliv, co řeknu, záleželo,“ říká vnitřní hlas Evana Hansena (Bent), který prožívá strasti typické pro studenta střední školy, jenž nemá příliš kamarádů a myslí si, že je v této džungli adolescentů jediný, kdo je ztracen. Connor (Colton Ryan), jeden z jeho spolužáků se ale uchýlí k velice smutnému činu, aby mu následně prostřednictvím svých posledních slov dal jasně najevo, že v tom nebyl sám.

Přečtěte si také: West Side Story se vrací, Steven Spielberg objevuje kouzlo filmového muzikálu

Do teenagerského dramatu záhy vstupují rodiče, v jejichž řadách vedle sebe po Ženě v okně (2021) opět stanou Amy Adams a Julianne Moore, aby společně se studenty vytvořili důstojnou vzpomínku, která díky moderním technologiím zůstane s celým světem už napořád. A to celé za doprovodu skladeb, za nimiž stojí ocenění skladatelé Benj Pasek a Justin Paul.

Muzikálová oslava přátelství dorazí k divákům přesně 24. září 2021, kdy snímek Milý Evane Hansene dorazí do vybraných kin. Řadám tvůrců, jejichž jména jsou spojena například s oscarovým filmem La La Land (2016), vévodí režisér Stephen Chbosky.