Služba Hulu konečně vydala plnohodnotný trailer na reboot Predátora, který ponese název Prey. Podívat se na něj můžete výše. Jak už nějakou dobu víme, snímek se tentokrát bude odehrávat v roce 1719, přičemž slavný mimozemský zabiják změří síly s indiánským kmenem Komančů. Hlavní postavou se stane mladá lovkyně jménem Naru (Amber Midthunder), která se chce stát kmenovou válečnicí. Zbytek kmene však nevěří, že je dostatečně dobrá lovkyně, proto se rozhodne prokázat svou hodnotu lovem na medvěda. Během svého lovu se však setká s vetřelcem, pro kterého jsou všechny bytostí kořistí. A to včetně lidí. Naru a její kmen se tak budou muset postavit nepříteli, který disponuje mnohem mocnějšími zbraněmi. On však tyto země nezná. A to je pro statečné Komanče velká výhoda. 

V traileru se taktéž na nějaký čas objeví skupinka bledých tváří, které patrně patří kolonizátorům. A ani s nimi se Predátor rozhodně párat nebude. Jelikož předešlý film s Predátorem stál za starou belu, studio 20th Century se rozhodlo, že se se snímkem Prey vrátí k původním kořenům, kdy se s nestvůrným emzákem pral v džungli Arnold Schwarzenegger. Na nějaké velké a husté bouchačky tak můžeme zapomenout, indiáni budou muset Predátora porazit za pomocí svých lstí, pastí, oštěpů a šípů. Studio tak doufá, že by celé filmové sérii mohlo navrátit již dávno zašlou slávu. 

O režii filmu se postaral Dan Trachtenberg, talentovaný filmař, který natočil vcelku povedenou komorní sci-fi Ulice Cloverfield 10. O scénář se zas postaral Patrick Aison, jenž se zas podílel na tvorbě seriálů jako Kingdom, Jack Ryan a Treadstone. Ve snímku se dočkáme herců jako Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush a Julian Black Antelope.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022.