Před nedávnou dobou jsme vás informovali o vydání nového plakátu na očekávané pokračování o zubatém mimozemském hostiteli, na kterém bylo uvedené i datum premiéry. Dříve totiž panovaly obavy o tom, že se premiéra druhého Venoma posune až na začátek příštího roku. S vydáním nového plakátu na film ale byly tyto obavy zažehnány, protože na něm jasně stálo, že se snímku dočkáme opravdu 15. 10. 2021. A když už to vypadalo, že se s tímto datem již nebude hýbat, Sony Pictures na nás vybafl s překvápkem. Druhého Venoma se v půlce října nedočkáme. Dočkáme se ho totiž dřív.

Přesněji už 1. 10. 2021, takže ani ne za měsíc. Důvodem přesunu premiéry je údajně stále narůstající komerční úspěch nejnovější marvelovky Shang-chi a legenda o deseti prstenech, která minulý týden přišla do kin. Jedná se o jeden z nejúspěšnějších blockbusterů od dob temných časů koronavirové pandemie, přičemž po prvním víkendu má v box officu téměř 100 milionů dolarů. Lidé ze Sony si tak asi uvědomili, že říjen nakonec bude opravdu výdělečný. A jelikož během onoho měsíce měly vyjít další očekávané filmy, zejména nová bondovka Není čas zemřít a novodobá adaptace Duny, narychlo se rozhodli, že Venoma raději vydají co nejdřív. S informací přišel web Deadline.  

Zda se toto náhlé rozhodnutí vyplatí, ještě zůstává ve hvězdách. První díl si každopádně v kinech vedl skvěle, tak uvidíme, zda si podobně povede i jeho nástupce. Druhý díl ponese název Venom: Let There Be Carnage, v hlavní roli uvidíme opět Toma Hardyho, přičemž se k němu připojí Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris a další. O režii se tentokrát postaral Andy Serkis