Herec Jonathan Majors je ve filmovém světě stále ještě trochu nováčkem, ale už teď je z něho známá hollywoodská hvězda, která je navíc tváří Kanga Dobyvatele, nového arci-záporáka pro svět MCU. Vycházející hvězda se ale nedávno dostala do pěkného maléru.

Herec byl totiž zatčen policií za údajné napadení třicetileté ženy, která měla být jeho partnerkou. Podle deníku TMZ vyšlo najevo, že Majors se s ní pohádal v taxíku cestou z baru, což poté mělo vyústit v následné napadení. Herec měl ženu údajně chytnout za krk a uštědřit jí facku. Ať už se ale stalo cokoliv, ženu následně přijali v nemocnici s mírnými pohmožděninami na hlavě a krku. Následně pak podala na herce žalobu.

Majorsova obhájkyně Priya Chaudhry však veškerá obvinění odmítá a tvrdí, že herec neudělal nic špatného. Stejně tak prohlásila, že se těší, až bude Majorsovo jméno očištěno a vše objasní. V rukou už mají mít i důkazy, kterou mají prokázat hercovu jasnou nevinu. 

Celá kauza ale měla pro herce ještě jeden velice nepříjemný následek. Po oné zprávě se na sociálních sítích začaly objevovat nejrůznější historky od lidí, kteří s Majorsem pracovali. A na žádná slova chvály rozhodně nedošlo. Mnozí z nich prohlásili, že je hercovo chování nepřekvapilo, protože to přesně odpovídá jeho údajně velice výbušné povaze.

Mezi hercovy kritiky patří také filmař A.B. Allen, který Majorse nazval ,,zlou, krutou a násilnickou lidskou bytostí.

Dále se do herce pustil také Tim Nicolai, broadwayský herec, který se s Majorsem zná od dob studií na Yaleově Univerzitě. Ten zas Kangova představitele označil za násilnického sociopata.

Majors je každopádně již z vazby venku, ale všechny tyto kauzy pro něj nevěstí nic dobrého. Herec už například není tváří reklamní kampaně americké armády „Be All You Can Be“. A to minimálně do té doby, dokud neskončí vyšetřování. Protáčet oči v sloup nad tím musí samozřejmě i Marvel, protože ten má s hercovým Kangem samozřejmě velké plány. Necháme se každopádně překvapit, co s sebou přinese budoucnost. 

Třiatřicetiletý Jonathan Majors na sebe pořádně upoutal pozornost v roce 2020, kdy se objevil v seriálu Lovecraftova země a snímku Bratrstvo pěti od slavného Spikea Lee. Následně například ztvárnil hlavní role ve westernu Tím tvrdší je pád (2021) a válečném dramatu Devotion (2022).

Letos si také zahrál primárního antagonistu v boxerském titulu Creed 3, který je momentálně jedním z nejúspěšnějších filmů roku. A když k tomu připočteme ještě jeho důležitou úlohu v MCU, tak lze říct, že Majors měl opravdu skvěle našlápnuto k opravdu dobré kariéře. Ona kauza ji však může opravdu velice vážně ohrozit.