Po dlouhých deseti letech je ve vývoji další díl kultovní komediální série American Pie, kterou čeští diváci znají pod názvem Prci, prci, prcičky. Původního Stiflera v podání Seanna Williama Scotta se však nejspíše nedočkáme. Nové Prcičky by totiž měly fungovat jako reboot série.

Každého fanouška jistě zajímá, o čem nový díl série American Pie bude. Přesné podrobnosti o zápletce zatím nebyly odhaleny. Magazín The Hollywood Reporter však lehce nastínil, na co se mohou diváci těšit. Podle jejich informací bude nový film „modernější a svěžejší“ verzí prvního filmu z roku 1999. Je tedy velice pravděpodobné, že se na plátnech kin opět objeví Jim, Oz, Kevin, Finch a Stifler. Akorát v podání jiných herců.

Otázkou ale zůstává, jestli se dočkáme i některých původních momentů. Určitě se shodneme na tom, že vynechání incidentu s jablečným koláčem, podle kterého se celá série jmenuje, by bylo promarněnou příležitostí. Zopakování některých scén z původního filmu by však mohlo mezi některými moderními diváky vyvolat vlnu kontroverze. Například část s českou studentkou Nadiou a webkamerou by podle Jasona Biggse, představitele hlavního hrdiny, dnes již neprošla. Herec navíc zdůraznil, že by projít ani neměla. Třeba ale budou tvůrci natolik „odvážní“, že tuto scénu zopakují.

Když už jsme u tvůrců, určitě bychom neměli vynechat podrobnosti o tom, kdo se na nových Prcičkách podílí. Podle informací snímek produkuje společnost Universal 1440 Entertainment. Práce scenáristy se zase ujala americká herečka, modelka a scenáristka Sujata Day, která se proslavila rolí Sarah v seriálu Insecure (Nesvá).

Informace o režii, hereckém obsazení či datu premiéry zatím neznámé. Film by měl být v rané fázi vývoje, takže si na bližší podrobnosti budeme muset počkat.

Filmová série Prci, prci, prcičky od Paula Witze a Chrise Weitze odstartovala v roce 1999. Příběh se zaměřoval na partu středoškoláků, kteří se koncem studia snažili zažít svou první sexuální zkušenost. Série se během let dočkala třech navazujících filmů a také několika direct-to-video spin-offů