V roce 2019 nám služba Apple TV+ nadělila velice slušnou první řadu postapokalyptického seriálu jménem SEE, ve kterém jednu z hlavních rolí ztvárnil Jason Momoa. Seriál vypráví o světě, ve kterém zlatá éra lidstva už dávno skončila. Skolila ho globální epidemie, kvůli které jsou nyní všichni přeživší lidé slepí. Lidský druh se tak opět vrátil do jeskyní a primitivních chatrčí, přičemž trosky velkých měst jsou jedinou připomínkou jejich dávno zašlé slávy. Ovšem v jistém kmeni, jehož součástí je mocný válečník jménem Baba Voss, se jednoho dne stane něco neuvěřitelného. Narodí se do něho dvě děti, které slepé nejsou. To však neunikne pozornosti dalších lidí z jiných kmenů a skupin, kteří mají nekalé úmysly. Na konci léta se tak můžeme těšit na řadu třetí, jejíž trailer si můžete pustit výše. Zároveň se také bude jednat o řadu finálovou.

Třetí série by se měla odehrávat asi rok poté, co Baba Voss porazil svého bratra a řekl sbohem své rodině, aby mohl žít o samotě v lesích. Ovšem ze své samoty se bude muset vrátit poté, co jeho kmen začne ohrožovat vědec, jenž vyvine zbraň, která by mohla znamenat konec pro zbytek lidstva. Jonathan Tropper, showrunner a výkonný producent celého seriálu, o třetí sérii prohlásil následující:

,,Jsme nadšeni, že se s fanoušky můžeme podělit o tuto epickou závěrečnou kapitolu See, jež přináší další intenzivní drama, strhující akci a emoce, které fanoušci očekávají. Taktéž se domníváme, že se bude jednat o velice uspokojující závěr našeho příběhu. Vybudování celého světa bez zraku bylo obzvlášť jedinečnou a konstantní výzvou, která byla splněna díky vášnivé a promyšlené spolupráci fenomenálně talentovaného a různorodého týmu před i za kamerou."

Mezi další výkonné producenty patří také Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe, Jennifer Yale a Anders Engström. Dále se ve třetí řadě dočkáme herců jako Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett a Trieste Kelly Dunn.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 26. 8. 2022.