Druhý Joker, který ponese název Joker: Folie à Deux, ulovil dalšího hereckého velikána. Tím bude irský sympaťák Brendan Gleeson, který si má ve filmu zahrát jednu z předních rolí, ovšem bližší informace o ní zatím nemáme. Gleeson byl během své kariéry nominován hned na čtyři Zlaté glóby, mnozí diváci si ho tak mohou pamatovat nejenom z filmů jako 28 dní poté, Troja a V Bruggách, ale i z filmové série Harryho Pottera, kde ztvárnil bývalého bystrozora Alastora Moodyho. Herec se tak ve filmu objeví po boku Joaquina Phoenixe, jenž opět ztvární roli „mírně“ narušeného Arthura Flecka, a zpěvačky Lady Gaga, která si zas zahraje Harley Quinn. 

Ve dvojce by se měla údajně taktéž objevit herečka Zazie Beetz, která opět ztvární Arthurovu pěknou sousedku Sophie Dumond. Podrobné detaily o ději zatím neznáme, ale údajně by se měl z velké části zaměřit na věznici/blázinec Arkham Asylum, stejně tak by měl unikátní formou zkoumat vztah mezi Jokerem a Harley.

Fanoušci by taktéž měli počítat s tím, že ve druhém díle se dočkáme řady hudebních/pěveckých sekvencí, což byla informace, nad kterou mnozí protočili oči v sloup. Ale necháme se překvapit, co z toho nakonec vyleze. Je také nutné připomenout, že na scénáři dělali stejní pašáci, kteří se ujali i prvního dílu, tedy režisér Todd Phillips a scenárista Scott Silver. Tudíž není třeba nad tím ještě lámat hůl.  

Samotná produkce by měla začít ještě letos, přesněji někdy během prosince. Pokud všechno půjde podle plánu, Joker: Folie à Deux by se měl objevit v kinech 3. 10. 2024. Tedy přesně pět po vydání prvního dílu. Warner Bros. Discovery si navíc pro druhý díl sáhlo docela hluboko do kapsy. Rozpočet prvního dílu z roku 2019 činil něco kolem 70 milionů dolarů, přičemž následně celosvětově vydělal parádních 1,07 miliard. Rozpočet druhého dílu ale bude činit až 150 milionů. Otázkou však samozřejmě je, zda ho čeká podobný úspěch.