Červenec/júl u českého komiksového vydavatele Comics Centrum bude ve znamení dotisků již známých sérií. Můžete se těšit na první tři díly Sin City od Franka Millera (300, Batman: Rok jedna) s podtituly Drsný sbohem, Ženská, pro kterou bych vraždil a Velká tučná zabijačka. Dále můžete očekávat dotisk čtvrtého svazku Hellboy 4: Pravá ruka zkázy od Mikea Mignoly (Baltimore, Ú.P.V.O.), který u nás poprvé vyšel již v roce 2005.

Jelikož jsou tyto tituly pro mnohé z vás již známé a v srpnu/augustu nic nevychází, podíváme se rovnou na první novinku, kterou Comics Centrum plánuje vydat v září/septembri. Tou bude již sedmý svazek hororové série Baltimore s podtitulem Prázdné hroby, který napsal Mike Mignola ve spojení s Christopherem Goldenem (Hellboy, Vetřelec - Peklo). Místo na pozici vrchního kreslíře dostal Peter Bergting (Jednou se zase setkáme, Sanam), jenž ilustroval i předchozí svazek s názvem Kult rudého krále, o kterém jsme vás před čtvrt rokem informovali v samostatném článku.

Přečtěte si také: Lord Baltimore na výpravě za zničením Rudého krále v komiksu Baltimore 6

V sedmém svazku nás čeká pokračování putování za Rudým králem, které stále neskončilo. Souputníci Lorda Baltimorea pohřbívají své padlé přátele a při této příležitosti se stále vracejí ve vzpomínkách do své neklidné minulosti. "Podaří se jim odhalit původ děsivé Krvavé čarodějky dříve, než probudí Rudého krále?"

Baltimore 7: Prázdné hroby je naplánován na 21. září/septembra 2020. Bude obsahovat 144 plnobarevných stran v pevných deskách ve formátu 158 x 239 mm. Prvních několik dní po vydání bude svazek k zakoupení na eshopu Comics Centra se slevou 40 %, jak je u tohoto velmi oblíbeného vydavatele zvykem.