The Marvels, pokračování MCU filmu Captain Marvel, ve kterém si titulní roli Carol Danvers zopakuje Brie Larson, k nám nakonec dorazí o několik měsíců později. Potvrdil to první oficiální plakát, který si můžete prohlédnout níže. Z něho je zřejmé, že premiéra se z 28. 7. 2023 odkládá na 10. 11. 2023.

Tím se také vysvětluje, proč jsme se nedočkali žádného pořádného traileru na nedávném Super Bowlu, kde například premiérovala další upoutávka na Strážce Galaxie 3. Kromě titulní hrdinky jsou na plakátu ještě dvě další postavy, které budou ve filmu hrát primární roli. Přesněji se jedná o Monicu Rambeau (Teyonah Parris), která se kromě prvního dílu objevila také v seriálu WandaVision, a Kamala Khan (Iman Vellani), jež jako Ms. Marvel dostala minulý rok svou vlastní sérii. Obě dvě postavy by tak s Carol Danvers měly sdílet úlohu primárních protagonistek celého filmu. 

O dějství ve snímku The Marvels toho stále příliš nevíme, ale každopádně bude opět sledovat osudy Captian Marvel, která spojí síly se svou super fanynkou Kamalou. Snímek tak bude v podstatě i pokračováním výše zmíněného seriálu Ms. Marvel, kde si na úplném konci Brie Larson střihla krátké cameo, v němž se objevila ve zbrusu novém úboru. A podle mnohých fanoušků to byla změna k lepšímu, protože její nový kostým více odpovídá její podobě v komiksových předlohách.

Nutno také dodat, že to není poprvé, co byl snímek odložen. Chystaného pokračování jsme se původně měli dočkat už 17. 2., ale jelikož byl MCU film Ant-Man a Wasp: Quantumania v pokročilejší fázi tvůrčího procesu, Marvel se nakonec rozhodl, že si s The Marvels prohodí data premiér. Nyní byl snímek pravděpodobně odložen z toho důvodu, že Marvel se svými veškerými projekty šlape na brzdu, aby si mohl získat zpět klesající důvěru fanoušků, kteří už jsou z toho každoročního návalu nejrůznějších marvelovek krapet utahaní.

O režii The Marvels se postarala Nia DaCosta, která v minulosti natočila krimi drama Little Woods (2018) a horor Candyman (2021). Scénář zpracovala Megan McDonnell, která se podílela na psaní MCU seriálu WandaVision (2021).

Kromě výše zmíněných hereček by se ve filmu měli objevit také herci jako Zawe Ashton, Lashana Lynch, Jude Law, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders a Randall Park.