Na akci DC FanDome se studio Warner Bros. pochlubilo nejen novými fotkami z očekávaného filmu Aquaman and the Lost Kingdom, ale i menším pohledem do zákulisí, ve kterém bude mluvit jak hlavní představitel Jason Momoa, tak i režisér James Wan. A jak již bylo divákům přislíbeno, druhý Aquaman se od minulého dílu bude svým stylem v mnohém lišit. Druhý díl si totiž údajně bral inspiraci z hororu Planeta upírů z roku 1965, který zrežíroval Mario Bava. 

Ne nadarmo tudíž James Wan ve videu výše tvrdí, že nadcházející příběh bude mnohem dospělejší, plus že se v něm dočkáme věcí, které jsme ještě neviděli. Ovšem zároveň nás ujišťuje, že si pokračování taktéž zachová onen žoviální styl, se kterým nás bavil i v předchozím díle. Druhý díl Aquamana bude mít podle producenta Petera Safrana vše potřebné – nadupanou akci a skvělou zábavu, ale především to bude film se srdcem. Těšit se tak můžeme na další (ale zase o něco jinačí) velkolepé podvodní dobrodružství, ve kterém se s charismatickým Aquamanem podíváme na celou řadu fantastických lokací. Neboť jak řekl sám jeho představitel:

,,Časy se mění. To je to důležité, časy se mění!“ 

Do pokračování se vrátí Aquamanův bratr Orm v podání Patricka Wilsona, Amber Heard jako Mera, plus samozřejmě i Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, který se stále hodlá Aquamanovi řádně pomstít. Dokonce si kvůli tomu sehnal i nové hadry! Na fotky a obrázky z filmové produkce se můžete podívat níže. Premiéry druhého dílu se dočkáme 16. 12. 2022.