Streamovací gigant Netflix doplní podzimní a zimní cony svou vlastní virtuální akcí. K akci DC FanDome od společnosti Warner Bros. a Disney Investor Day se tak přidá i virtuální konference Tudum, která je nazvaná podle klasické znělky Netflix Originals. Fanoušci této streamovací služby se tak mohou těšit na další Geeked Week, akorát ve větším pojetí.

Akce Tudum nabídne tři hodiny nabité obsahem. Fanoušci se mohou těšit na nové informace o více než 70 oblíbených filmech a seriálech, které se v budoucnu na Netflixu objeví. Mezi největší lákadla bezpochyby patří čtvrtá série Stranger Things, live–action adaptace Cowboy Bebop, druhá série Zaklínače, třetí sezóna The Umbrella Academy, Army of Thieves, další série Cobra Kai, seriálová adaptace Sandmana a mnoho dalších.

Premiérové trailery, nové informace, exkluzivní hosté, rozhovory s herci a tvůrci. To vše vám Tudum nabídne. Celou akci budete moci sledovat nejen na většině YouTube kanálů Netflixu, ale také na Twitteru a na Twitchi. Netflix na svých stránkách dokonce nabízí i možnost restreamu, o který se dá zažádat prostřednictvím jejich formuláře.

Akce bude rozdělená na více samostatných částí. Kromě již zmiňovaného hlavního programu, který nabídne celé tři hodiny informací o oblíbených filmech a seriálech, se můžete těšit i na asijské filmy, seriály a na anime. Speciální pre-shows budou probíhat několik hodin před hlavním programem na kanálech Netflix Anime, Netflix Japan, Netflix Asia, Netflix Korea, Netflix India a dalších.

Teaser trailer ke druhé řadě Zaklínače

Hlavní program odstartuje v sobotu 25. září/septembra v 18:00 našeho času. Pokud by vás zajímali informace o asijské tvorbě, speciální předprogramy budete moci sledovat v ten samý den od 14:00 našeho času.

Měli byste zájem o náš komentovaný živý přenos, který jsme vám přinesli i během letní akce Netflix Geeked Week? Dejte nám vědět v komentářově sekci.