I přestože první série očekávaného fantasy seriálu The Wheel of Time ještě ani není venku, tvůrci si už připravují píseček pro druhou řadu. A jak to tak vypadá, budou se nabírat posily. Podle webu Deadline by se na druhé sérii měla podílet režisérka Sanaa Hamri, která by si měla vzít na režisérskou starost celou jednu polovinu druhé série. Mimo jiné by se taktéž měla připojit k výkonným producentům celého seriálu. Ovšem je otázkou, zda je to vyloženě dobrá zpráva. Sanaa Hamri je totiž režisérkou filmů jako Něco nového a Sesterstvo putovních kalhot 2, což jsou romantické komedie, které jsou…inu, ne úplně povedené. To samé platí i pro hudební seriál Empire, který příliš kladných hodnocení také moc nesklidil. Máme se proto začít obávat?

Studio Amazon se na druhou řadu začalo připravovat už během produkce první řady, přičemž k jejímu ohlášení došlo již během května 2021. Rafe Judkins, tvůrce a showrunner celého seriálu, prohlásil, že ohlášení druhé řady před vydáním řady první, je důkazem obrovského sebevědomí, který tvůrčí tým ohledně seriálu chová, přičemž druhá řada bude důstojně budovat na základech, které první řada postavila. Onoho budování se ujme i zmíněná režisérka, pro kterou to bude vůbec první práce na fantasy seriálu. Nakolik kvalitně se toho ujme, se budeme muset nechat překvapit. Seriál se bude zaměřovat na čarodějku jménem Moiraine (Rosamund Pike), členku skupiny Aes Sedaia, která cestuje s pěticí mladých lidí, přičemž jeden z nich by měl být vyvolený, jenž se má stát buď zachráncem lidstva, nebo jeho zhoubou. 

Seriálu se na Amazonu dočkáme již 19. 11. 2021, přičemž první série bude mít šest epizod. Zatím ještě nevíme, kdy dojde k zahájení produkce druhé řady, vše bude každopádně záležet na tom, jak si povede řada první. Tak ji držme palce!