Fanoušci temných a drsných westernů mohou začít slavit, přednedávnem totiž vyšel trailer na slušně vyhlížející snímek The Last Son, ve kterém si půjdou po krku rodinní příslušníci. Příběh nás zavede na horská pásma Sierry Nevady, po kterých se bude potulovat jistý Isaac LeMay (Sam Worthington), ničemný vyvrhel, který proslul svým brutálním a hrozivým stylem zabíjení. Od věštce se však dozví, že ho stihla kletba, která zapříčiní jeho smrt. Důležitý je ale detail, že tu smrt zaviní jeden z jeho potomků. LeMay to však nehodlá přijmout. A nehledě na rodinná pouta se rozhodne vystopovat veškeré své děti, aby je do jednoho zabil. Jedním z nich je i mladík jménem Cal (Colson Baker). 

Z traileru se zdá, že Cal je zatím spokojeně usazený se svou milou. To se ale záhy změní, když zjistí, že mu jeho vlastní otec jde po krku. To ho přinutí vydat se na nebezpečnou cestu, aby svého otce mohl zastavit. LeMay to však nebude mít jednoduché. I když se jedná o smrtícího pistolníka, půjde po něm také stopař Solomon (Thomas Jane), kterému bude ještě k tomu pomáhat skupinka nájemných lovců. Ať už celá aféra skoční jakkoliv, rozhodně při ní někdo přijde o kejhák. Film nás tak nechá nahlédnout do krutého a drsného života, se kterým se museli obyvatelé nebezpečného prostředí Sierry Nevady v 19. století denně potýkat. Tak snad nás čeká pořádně atmosférická a napínavá podívaná. 

O režii se postaral Tim Sutton, který s v desátých let zaměřoval především na festivalová dramata. Až v roce 2018 natočil pořádný celovečerák, který nesl název Donnybrook. Film však napsal Greg Johnson, pro kterého to byl zároveň scénáristický debut. Kromě výše zmíněných ve filmu ještě uvidíme herce jako Heather Graham, Alex Meraz, James Landry Hébert a mnohé další. Premiéra je stanovená na 10. 12. 2021.