S premiérou nejnovější bondovky Není čas zemřít nadejde i konec éry Daniela Craiga, který byl novodobou tváří agenta 007 celých 15 let. Proto začínají fanoušci teorizovat nad tím, kdo by se měl role ujmout příště. Kandidátů se za ta léta vyrojilo mnoho, nicméně bookmakeři už v tom mají jasno. Nejpravděpodobnějším kandidátem je pro ně prozatím Tom Hardy. Informoval o tom web CinemaBlend

Na piedestalu kandidátů u bookmakerů v posledních pár měsících stál herec Regé-Jean Page, který je znám především díky seriálu Bridgerton. Důvod vzestupu jeho šancí souvisel i s faktem, že se údajně do druhé série nevrátí. V poslední době se ale věci opět změnily, díky čemuž nyní Tom Hardy opět zaujímá první místo. Na paty mu ale šlapají i další herci. Podle bookmakerů patří mezi pravděpodobné kandidáty například Henry Cavill, který se nám brzy představí ve druhé sérii Zaklínače, dále Richard Madden (Robb Stark ze Hry o trůny), James Norton (hlavní hrdina ze seriálu McMafie), plus samozřejmě i Idris Elba, který je s rolí agenta 007 spojován už dlouhodobě. 

Dle mého osobního názoru by správný kandidát na Bonda měl splňovat tři základní věci: Měl by to být muž, měl by to být Brit, plus měl by mít šarmantní, ale zároveň strohé charisma. Neměl by mít vyloženě vzezření mračivého drsňáka, ale zároveň ani sladkého hezounka. Tom Hardy tyto podmínky splňuje jen ze dvou a půl bodů. I přestože to je dobrý a charismatický herec, je to na takovou roli dle mého názoru příliš surový typ. Ovšem kdyby roli nakonec přeci jenom dostal, asi bych se stejně nezlobil. 

Kdo se stane příštím Bondem, se samozřejmě asi ještě dlouho nedozvíme. Ovšem čas onoho výběru se již nezadržitelně blíží. A jaký je váš kandidát?