Pokud jste fanoušky špionážních thrillerů, určitě byte teď měli zbystřit. Netflix se nedávno pochlubil prvními pořádnými fotkami ze své připravované série Treason, ve které si zahrají hvězdy jako Charlie Cox a Olga Kurylenko. Jednotlivé fotky si můžete prohlédnout níže. Netflix zároveň také objasnil, kdy přesně se limitovaná série na službě objeví. Bude to již 26. 12. 2022, tudíž si tím budete moct zpříjemnit povánoční pohodu.

Seriál Treason by se měl zaměřit na tři hlavní postavy. Speciálního agenta Adama Lawrence (Charlie Cox), jeho ženu Maddy (Oona Chaplin) a ruskou špionku Karu (Olga Kurylenko). Adam právě dokončil svůj trénink, přičemž je konečně připravený vyrazit na super důležitou misi, která zahrnuje shromažďování tajných informací pro národní bezpečnost Spojeného království.

To by ale samozřejmě nebyla super důležitá mise, kdyby se při ní něco nezkomplikovalo. Adama totiž kontaktuje jeho stará známost Kara, která ho donutí zpochybňovat všechno a všechny kolem sebe. Věci se ještě více zkomplikují ve chvíli, kdy se do toho všeho začne plést i Adamova žena Maddy. Všichni tři tak začnou nebezpečnou hru s tajemstvími, v rámci které se jejich životy ocitnou v ohrožení. Inu, tak už to ale holt ve špionážním světě chodí.

Více informací o samotném ději by nám měl nabídnout oficiální trailer, který by snad už mohl být za rohem. Aspoň to tak většinou bývá, když se nějaká služba nebo studio pochlubí řadou pořádných fotek. 

Hlavním scenáristou se stal na Oscara nominovaný filmař Matt Charman, který se podílel na tvorbě scénáře k vynikajícímu špionážnímu thrilleru Most špionů z roku 2013 od Stevena Spielberga. Režii jednotlivých epizod si zas vzal na starost Louise Hooper, který také natočil pár epizod k seriálům jako Zaklínač a Sandman.

Dále se v sérii objeví herci jako Ciarán Hinds, Tracy Ifeachor, Avital Lvova, Alexandra Guelff, Brian Law a Adam James.

Projekt byl oznámen už na konci minulého roku, kdy se předpokládalo, že se bude jednat o šestidílnou podívanou, nakonec se ale dočkáme pouze pěti epizod.